woensdag 4 maart 2009

Wilbert en Ilse met Champa op pad

Afgelopen dinsdag, toen ik (Willeke) met Ashit op pad was rondom Prayrona 2, zijn Wilbert en Ilse met Champa op pad geweest. Eerst op bezoek bij een kleuterschool en daarna bij de BBD school.

Bij de kleuterschool hebben ze een pakket met diverse spelletjes, een soort duplo, puzzels en boekjes gegeven. Helaas is er geen kast om spulletjes in te bewaren, dus zijn ze weer met Champa mee naar huis gegaan. Wij hebben echter geld achtergelaten voor een kast, zodat binnenkort de kleuters lekker met het speelgoed aan de slag kunnen. Ook is er op deze kleuterschool een lunchprogramma geinitieerd (door ons betaald), zodat de kids minimaal éénmaal per dag een voedzame maaltijd krijgen.

Hieronder wat foto's van de kleuterschool :








Daarna zijn ze doorgereden naar de BBD school. Zelf was ik hier ruim twee jaar geleden en was het een droevige toestand, het dak van de school was lek, het regende binnen net zo hard als buiten. De vloer was van straatstenen, dus erg vochtig, de kinderen lachten niet, ik had daar echt een vervelend vervoel aan over gehouden. Het was goed te horen dat het dak is gerepareerd, er ligt een nette betonnenvloer in en de kinderen lachten volop ! Fantastisch !


Wilbert als topje van de ijsberg ??




Geen opmerkingen: