zaterdag 17 november 2012

Rabiul heeft even geen praatjes meer ...

Vandaag ben ik heel even wezen kijken bij de kinderen in het RCFC die gisteren geopereerd zijn. Wel even spannend, want ja, hoe zou het zijn met de kinderen ? 

Gelukkig gaat het met allemaal goed. De meeste waren stilletjes, maar dat is te begrijpen, ze hadden allemaal pijn. De operatie was nog zo vers.

kleine Rabiul, veilig in de schoot van zijn moeder

De kleine Rabiul had weinig praatjes meer :-). Veilig in de armen van zijn moeder keek hij naar ons. Toen we na een kleine 10 minuten weggingen, zag ik de pretlichtjes in zijn ogen weer terug, goed om te zien!

deze jongeman was goed monter, hij lachte alweer volop!

deze kleine prinses had veel pijn en wilde alleen maar slapen ...

Helaas is de operatie van Bulti niet doorgegaan. De chirurg wilde toch nog wat extra röntgenfoto's maken en dit gaat deze week gebeuren. Hopelijk wordt ze volgende vrijdag dan alsnog geopereerd. Kakali van het RCFC zal haar proberen wat afleiding te bezorgen deze week. Het is natuurlijk hartstikke spannend zo'n operatie en dan nog een week wachten ... oeff. 

Volgende week zal ik nog een keertje een bezoekje brengen en dan voor allemaal wat kleine kadootjes meenemen, dat hebben deze kanjers wel verdiend !

Geen opmerkingen: